Activiteiten

Gezellig een kopje koffie of thee drinken, handwerken ,brei en haak café, creatief bezig zijn, sjoelen,  een kaartje leggen of gewoon elkaar ontmoeten, kan iedere woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur aan de Pieter Venemakade 59.

Indien u geen vervoer heeft, halen wij u met de auto op.

Verder organiseren wij het gehele jaar door diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan activiteiten binnen maar ook buiten zoals bijv. bloemschikken, workshops, excursies etc.

SAMEN KOKEN SAMEN ETEN is een activiteit die we iedere tweede week van de maand op de vrijdag zijn gestart. We gaan samen een maaltijd koken en gezamenlijk gebruiken. De kosten zijn € 3.50 p.p. We maken een voor of nagerecht, en een hoofdgerecht. De eerst volgende keer is op

Graag opgeven voor als u met ons mee wilt koken/eten, want alleen mee eten kan ook. We beginnen de voorbereidingen om 11.00 uur. info@veurmekoarkielwindeweer.nl of een SMS of WhatsApp bericht of telefoon Elly Willems: 06 43 84 74 85

Nicolien Wols: 06 12 27 96 49

2 x per maand op woensdagavond vanaf 20.00 uur in de J. Albronda school biedt Stephan van Engeland ondersteuning bij vragen of problemen op de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Er is op het moment een zomerstop tot september.


29Bereikte mensen1Betrokkenheid


We beginnen om twee uur en eindigen om vier uur.

Als u zelf nog leuke ideeën heeft voor een activiteit meld het gerust bij ons.

Al deze activiteiten houden wij in  onze ontmoetingsplek in de J. Albronda school aan de Pieter Venemakade 59. We beginnen om twee uur.