Activiteiten

Gezellig een kopje koffie of thee drinken, handwerken,brei en haak café, creatief bezig zijn, sjoelen,  een kaartje leggen of gewoon elkaar ontmoeten, kan iedere woensdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur aan de Pieter Venemakade 59.

Indien u geen vervoer heeft, halen wij u met de auto op. Dit zelfde kan elke derde donderdag van de maand  van 13.30 – 15.30 uur  in de Kielster Koffiemolen, Pieter Venemakade 7b.

Verder organiseren wij het gehele jaar door diverse activiteiten. Hierbij kunt u denken aan activiteiten binnen maar ook buiten zoals bijv. bloemschikken, fietstochten, workshops, excursies etc.

Op 30 mei organiseert VEUR MEKOAR dauwtrappen. En oude traditie word weer nieuw leven in geblazen. We starten bij de voormalige J.Albronda school om 7.00 uur. We lopen het Dorpsommetje wat aangegeven is met voetjes en we hebben een folder met de route beschrijving erin. Er lopen altijd mensen mee die het dorpsommetje kennen.Halverwege staat er koffie/thee/limonade en iets lekker klaar om het vocht aan te vullen. Bij aankomst terug bij school, na ongeveer anderhalf uur, hebben wij heerlijke pannenkoeken voor iedereen klaar staan. Graag even opgeven voor 27 mei d.m.v. telefoon 0629399887 of e-mail info@veurmekoarkielwindeweer.nl dan weten we hoeveel pannenkoeken we moeten bakken.


SAMEN KOKEN SAMEN ETEN is een nieuwe activiteit die we iedere tweede week van de maand op de vrijdag zijn gestart. We gaan samen een maaltijd koken en gezamenlijk gebruiken. De kosten zijn € 3.50 p.p. We maken een voor of nagerecht, en een hoofdgerecht. De eerst volgende keer is op vrijdag 10 mei Graag opgeven voor 5 mei als u met ons mee wilt koken/eten, want alleen mee eten kan ook. We beginnen de voorbereidingen om 11.00 uur. info@veurmekoarkielwindeweer.nl of een SMS of WhatsApp bericht of telefoon 06 629 399 887

Woensdag 19 juni en 3 juli gaan we een mozaïek maken dit is een workshop in twee delen. Graag even opgeven via de mail of telefoon. Kosten 5,00 p.p. info@veurmekoarkielwindeweer.nl, 0629399887


VOOR AANKONDIGING
Op 5 juni organiseert het team van VEUR MEKOAR een reisje voor iedereen uit het dorp. We gaan een rondvaart maken in de omgeving van de Blauwe stad. Het word een tocht van ongeveer 3 uur (dit is veranderd was eerst 4 uur). U krijgt aan boord van VEUR MEKOAR om een uur of vijf soep met broodjes en koffie,thee en melk aangeboden. De kosten van de rondvaart zijn €15,00 p.p.
Tijdens de rondvaart zijn de comsupties voor eigen rekening.
De rondvaartboot is uitgerust met lift en toilet. Vervoer naar de haven kan geregeld worden. Verdere info volgt.
U kunt zich alvast aanmelden.

 2 x per maand op woensdagavond vanaf 20.00 uur in de J. Albronda school biedt Stephan van Engeland ondersteuning bij vragen of problemen op de computer, laptop, tablet en mobiele telefoon. Er is op het moment een zomerstop tot september.


29Bereikte mensen1Betrokkenheid


We beginnen om half twee en eindigen om half vier.

Als u zelf nog leuke ideeën heeft voor een activiteit meld het gerust bij ons.

Al deze activiteiten houden wij in  onze ontmoetingsplek in de J. Albronda school aan de Pieter Venemakade 59. We beginnen om half twee.

Ingang via zijdeur kleuters.